Dua te bej nje falenderim per sponsorit te cilet kane bere te mundur qe une te marr pjese ne kursin online te Anglishtes, i cili ofrohet nga IALC ne New York. Vertete qe $3 ora eshte nje cmim simbolik per nje kurs individual dhe jo ne grup, por kjo ndihme ndaj komunitetit shqiptar duhet vleresuar. Shpresoj qe kete video ta postoni ne faqen tuaj.