Home

Learn English Language Online from an American Institution.


Mëso Anglisht Online-Kurs i Gjuhës Angleze!

Provo mësim individual dhe jo në grup. Cilësia na dallon!

 • E njihni pak anglishten, por dëshironi ta përfeksiononi anglishten tuaj të folur?
 • Ju nevojitet mesimi i anglishtes për tu punësuar në vendin ku jetoni?
 • Keni provuar të mësoni vetë me CD, video, por kjo metodë ju ka dhënë mangësi në nivelin e gjuhës?

Cilado qoftë arsyeja juaj, ne jeni këtu t'ju ndihmojmë.

International Academy of Language Centers (IALC) me qendër në Nju Jork të SHBA-së ofron ekskluzivisht për shqip folësit, mësimin e gjuhës angleze nga interneti, drejtpërdrejtë me mësuese LIVE. Ne jemi krenar të jemi institucioni i parë arsimor amerikan dhe të vetmit që ofrojmë këtë platformë profesionale, me mësimdhënie cilësore të kurseve të gjuhës angleze me mësues, shqip dhe anglisht folës, live-online.

ANGLISHTJA ME MËSUES PROFESIONAL

Mësueset janë nën dispozicionin tuaj 7 ditë të javës në cdo orar. Kursi është mësim individual ku mësohet tek për tek LIVE (audio ose video), me një mësuese dhe jo mësime në grup, siç ofrohen rëndom në kurset e tjera. Kështu që ju garantojmë cilësinë dhe progresin e shpejtë. Studenti ka fleksibilitet total në programin e mësimit dhe në zgjedhjen e orarit.

 

Mesimi i pare anglisht falas

MËSIME ANGLISHT LIVE NGA VIBER, WHATSAPP OSE SKYPE

Mëso anglisht online nga rehatia e shtëpisë suaj. Ju nuk keni nëvojë të lini shtëpinë tuaj dhe të udhëtoni për të shkuar në shkollën më të afërt, as të shqetësoheni për orarin. Falë teknologjisë së ditëve të sotme, ne vijmë në shtëpinë tuaj nëpërmjet internetit. Ky Kurs i gjuhes angleze eshte me pagese por ne do t'ju dhurojmë oren e pare dhe tekstet mësimore falas.

 

ÇERTIFIKO GJUHËN ANGLEZE

Institucioni arsimor IALC me qendër në Brooklyn, New York USA ofron mundësinë e marrjes së çërtifikatës së gjuhës angleze. Kjo çertifikatë amerikane dëshmon për njohurit tuaja duke e paraqitur atë në çdo institucion ose për ta vendosur në CV/Resume tuaj për punësim. Për këtë çertifikatë, IALC lëshon vertetim zyrtar për ju, në çdo kohë që do të kërkohet.

 

Na kontaktoni

International English Language Course

 • Email
 • Phone
  +1 (646) 434 5755
 • Fax
  +1 (646) 558 0203
 • Address
  16 Court Street, Brooklyn, NY 11241 USA