Disa here kam provuar ta mesoj anglishten, por akoma nuk arrij ta flas mire. Me duhet te di te komunikoj ne Anglisht, dhe fatmiresisht kam gjetur kete institucion arsimor amerikan me qender ne Nju Jork, i cili ofron mesim Anglisht online per shqip-folesit. Kam filluar ne nivelin fillestar dhe sot ndodhem tek niveli i avancuar. Eshte nje kurs intensiv dhe fleksibel qe une mund te zgjedh densitetin e oreve dhe orarin. Jam shume i kenaqur me progresin e arritur.