Tekstet mesimore

Nese deshironi te porositni LIBRAT e kursit. Ne ju ndihmojme t’i bejme print/shtypim per ju dhe jua dergojme ne adresen tuaj ne USA. Sherbimi postar eshte FALAS. Pasi te beni pagesen e kostos se printimit, atehere njoftoni mesuesin tuaj duke i dhene adresen tuaj postare.

Libra te tjere Anglisht ne Amazon.com

Libraria juaj online! Deshironi te blini libra online? Kliko mbi librin per ta blere. Nese deshironi nje liber tjeter atehere shkruaje ate dhe kliko “GO” Amazon.com pranon pagese nepermjet kartes se bankes tuaj me pas libri ju mberrin ne shtepi me poste. Per cdo pyetje  mos hezitoni te na kontaktoni.