I.A.L.C Group

E themeluar në 2012, International Academy of Language Centers (I.A.L.C. Group) është një institucion arsimor Amerikan me qender në Brooklyn, te qytetit të Nju Jorkut, që ofron mësimin nga kompjuteri – online të gjuhës angleze për studentët shqip-foles. Cilësia e kurseve të gjuhës. janë të garantuara nëpërmjet standardeve dhe metodave mesimore amerikane, në zbatim të një kodi etikë dhe me një filozofi të përmirësimit të vazhdueshëm. Kurset e I.A.L.C. janë për njerëzit që duan të mësojnë gjuhën njësoj si në vendet ku ajo flitet. Ofrohet një nivel i lartë i vëmendjes individuale me kurse të gjuhës të cilat jepen nga interneti brenda komoditetit të shtëpisë së studentit

Kurs ndërkombëtare i gjuhes angleze / International English Language Course

FJALA E PRESIDENTIT

Ne jemi krenar të jemi institucioni i parë amerikan arsimor dhe të vetmit, që ofrojmë këtë platformë profesionale në mësimdhenien cilësore, të kurseve të gjuhes angleze me mësues shqip dhe anglisht folës live-online, vetëm për shqiptarët kudo që ndodhen. I.A.L.C. me qendër në Nju Jork ofron kurse individuale dhe për grupe studentësh shqip folës, per te mesuar gjuhen angleze për një përdorim praktik në lexim, shkrim dhe të folur. Ne kemi ne stafin tonë mësues shqiptaro-amerikan në mënyrë që ata t’ju flasin juve në gjuhen tuaj amtare. Mësuesit dhe mësueset tona janë profesionistë, të kualifikuar në mësimdhënie dhe që mbajë gradën master, gjithashtu flasin një ose më shumë gjuhë të huaja. Të gjithë kanë jetuar ose udhëtuar jashtë Shqipërisë apo Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe janë të ndjeshëm ndaj problemeve e përvojave në një vend të huaj. Gjithashtu ofrojme gjuhen shqipen per anglisht folesit dhe website tjeter eshte: LearnAlbanianLanguage.com

Mr. Walter Richard ~ President of IALC (September 2012)

Si mund te kontrolloj per IALC Group?

Kontrolli i pare eshte qe ju mund te vini tek zyra jone ne Brooklyn, NY ose nje nga mesuesit tane mund t’ju takoje personalisht juve brenda NYC.

Nese nuk jetoni ne NYC dhe deshironi te kontrolloni online atehere ju keshillojme qe per cdo institucion qe deshironi te bashkepunoni eshte mire te beni kontroll sepse sot te gjithe kane internet edhe shkruajne. Eshte lehtesisht e verifikueshme. Vendosni emrin IALC Group ne Google edhe shikoni se cfare shkruajne te tjeret.

Hapi 1: Vertetoni daten kur eshte hapur si institution duke vendosur website domain Psh. MesojAnglisht.com Verifiko kliko ketu > Whois.com Screenshot me poshte:

Hapi 2. Kontrolloni faqet ne Social Media. Duke filluar nga Facebook i cili tregon daten kur eshte hapur si faqe, e cila nuk mund te ndryshohet nga poseduesi. Psh. Kontrolloni duke klikuar ketu >: Page transparency IALC Group ka mbi 22,000 ndjekes qe nga viti 2012. Screenshot me poshte:

Hapi 3. Kontrolloni faqet e tjera sic jane YouTube: youtube.com/@mesojanglisht dhe datat (10 vite me pare) kur videot jane postuar dhe komentet e tyre. Pastaj: instagram.com/mesojanglisht ose Twitter: twitter.com/Mesonianglisht Shikoni screenshots me poshte:

Aktualisht I.A.L.C. Group ofron kurse online për gjuhen shqipe gjithashtu. Vizitoni website: LearnAlbanianLanguage.com