Disa menyra per te permiresuar anglisht tuaj per komunikim.

Anglishtja e folur!
Flisni sa më shpesh dhe sa më shumë që të jetë e mundur! Kjo është mënyra më e mirë për të mësuar anglishten. Nuk ka asgjë më të mirë se biseda qe do ju ndihmoje të përmirësoheni. Ndërsa, ju mund të praktikoni leximin, shkrimin dhe dëgjimin tuaj, padyshim që është më mirë të flisni anglisht me dikë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të jesh në një mjedis që flet anglisht. Merrni një kurs anglisht online te gjuhës angleze gje qe t’ju jap mundesine te bisedoni me nje mesues LIVE duke e praktikuar anglishten e te folurit.

Normalisht mënyra më e shpejtë për të mësuar anglisht është të rrethoheni me folës anglisht. Gjithashtu, bëjeni zakon të mendoni në anglisht dhe jo ne shqip, mos përktheni nga gjuha shqipe në anglisht, do t’ju ​​ngadalësojë te folurit anglisht. Kur flisni, përdorni fjalitë të cilat menjëherë dhe natyrshëm ju duken të drejta për ju, këto shpesh janë ato të saktat. Shumë studentë mësojnë të zhvillojnë një “intuitë” në lidhje me anglishten, përdorin fjalet dhe vendosni ato ne fjali sipas gramatikes angleze.

Kjo mund të tingëllojë pak e çuditshme dhe hezituese në fillim, por inxhizoni veten duke folur dhe dëgjoni shqiptimin tuaj, shpejtësinë e të folurit dhe rrjedhën e të folurit tuaj. Do t’ju japë një mundesi të madhe për të parë pikat e dobeta në të cilat duhet të punoni per t’i ndrequr ato. Së fundi, është kënaqësi të këndosh në anglisht, kështu që mëso disa këngë angleze dhe këndoi me zemrën tënde!