Si te mesoj te flas Anglisht?

Disa menyra per te permiresuar anglisht tuaj per komunikim. Anglishtja e folur!Flisni sa më shpesh dhe sa më shumë që të jetë e mundur! Kjo është mënyra më e mirë për të mësuar anglishten. Nuk ka asgjë më të mirë se biseda qe do ju ndihmoje të përmirësoheni. Ndërsa, ju mund të praktikoni leximin, shkrimin…

Continue reading → Si te mesoj te flas Anglisht?

Pse Anglisht?

Gjuha angleze apo anglishtjaështë gjuhë e përmasave botërore si dhe gjuha dominuese në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Britania e Madhe, Kanada, Irlandë, Australi, Zelandën e Re e një numër vendesh të tjera. Përgjithësisht përdoret si gjuhë e dytë dhe si gjuhë zyrtare në shumë shtete të botës. Është gjuha që mësohet dhe kuptohet më…

Continue reading → Pse Anglisht?

Si te mesoj Anglisht

Dhjete gjëra që mund të bëni për të përmirësuar gjuhën angleze Lexoni listën e mëposhtme dhe jemi të sigurt që do të gjeni shumë sugjerime të dobishme për të përmirësuar anglishten tuaj! Si te mesoj anglisht ? Mos kini frikë të bëni gabime dhe mos hezitoni te flisni anglisht. Je i sigurt. Njerëzit mund të…

Continue reading → Si te mesoj Anglisht