Regjistrimi behet ne fillim te kursit dhe kur behet pagesa ndodh regjistrimi.

Kursi i anglishtes ofrohet për të gjitha moshat dhe nivelet. Është tepër fleksibël dmth ju mund të bëni mësim 1, 2 ose 3 herë në javë apo më shpesh, kjo sipas dëshirës dhe mundësisë që ka studenti. Numri i mësimeve të pronotuara nga ana e studentit qëndrojnë në llogarinë e tij/saj derisa të përdoren të gjitha orët brenda 1, 2 ose 7 muajve, më pas mund të bëni një pagesë tjetër për të avancuar më tej.

Një falenderim i veçantë shkon për SPONSORËT që kanë bërë të mundur krijimin e planit 1 për studentët tanë.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Domains

Sub-domains

Your Text

PLANI 1

(me Zbritje nga Sponsorët)

$3/ora

Intensiv 7 muaj

Kurs individual / Jo ne grup

Densiteti i oreve dhe orari sipas kerkeses. FLEKSIBEL

$36 muaji

84 ore x $3 = $250 per 7 muaj 

1 orë = 60 minuta

Mesimet ofrohen 30 minuta + 30 minuta

Total 168 takime me mesuesin ne 7 muaj

Ora e parë provë ~ Gratis

Tekstet mësimore ~ Gratis

PLAN 2

$10/ora

2 muaj

Kurs individual / Jo ne grup

Mësim: 2-3 herë në javë 

$100 muaji

20 ore  X $10 = $200 per 2 muaj 

1 orë mësimi = 30 minuta

Total 40 takime me mesuesin ne 2 muaj

Ora e parë provë ~ Gratis

Tekstet mësimore ~ Gratis

PLAN 3

$15/ora

1 muaj

Kurs individual / Jo ne grup

Mësim: 2-3 herë në javë 

$150 muaji

10 ore X $15 = $150 per 1 muaj

1 orë mësim = 30 minuta

Total 10 takime me mesuesin ne 1 muaj

Ora e parë provë ~ Gratis

Tekstet mësimore ~ Gratis

WordPress Pricing Table Plugin

PLANI 1

84 ore mesimi x $3 ora = $250 per 7 muaj.

$250.00

VINI RE! Cmimet e listuara përfshijnë të gjitha taksat, tarifat e regjistrimit dhe materialet e tekstet mësimore. Per rregulloren e kursit lexoni faqen: Pyetje-Pergjigje. Me pagesen e bere studenti bie dakord me rregulloren e kursit.

Pagesa e regjistrimit per kursin behet me nje karte e banke nepermjet Square Up. Pranohen të gjitha llojet e kartave të kreditit ose debitit me logo: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express etj.


Per kursantet qe ndodhen ne USA mund te behet pagese edhe nga ZELLE. Cdo banke ne Amerike ofron kete sherbim falas.

Po ashtu pagesa nëpërmjet Paypal i cili është një institucion financiar amerikan që garanton sigurinë e transaksionit tuaj online.

Gjithashtu ju mund të paguani me: 

RIA, EasyPay, MoneyGram, Western Union (ne ShqiperiKosove apo çdo vend tjeter ne bote) Pagesa konfirmohet brenda ditës; komisione të përballueshme. Për transfertat bankare me derdhje llogarie apo dërgesat me Western Union, MoneyGram, etj, ju lutem na kontaktoni paraprakisht ne WhatsApp ose email që t’ju dërgojmë informacionet që do t’ju nevojiten.

Opsionet për pagesat me transfertë:

Për shqiptarë në Shqipëri dhe në Kosovë mund te beni transferte bankare me komision 0%. Mjafton te shkoni ne nje nga zyrat e Bankes ‘Raiffeisen BANK’ prane vendbanimit tuaj ose prej cdo banke tjeter dhe beni pagesen ne numrin tone te llogarise (derdhje ne llogari bankare) sipas planit qe deshironi te zgjidhni. Per me shume informacion na kontaktoni qe t’ju japim udhezuesin e pageses me numrin tone te llogarise bankare.

Money Orders ose Bank checks (brenda dhe jashtë SHBA-së) Këto pagesa mund të kryhet pranë çdo zyre të postës në qytetit tuaj. Pagesa konfirmohet pas 2 ditësh; komisione më të ulta.

Si behet pagesa me nje karte banke? Me poshte eshte nje foto me te dhenat qe cdo karte permban.