Përkthime Anglisht-Shqip-Gjermanisht dhe Italisht.

Keni provuar te perktheni nga Google Translate ne menyre automatike apo nga ndonje faqe tjeter ne internet, por rezultati i tyre ka qene dhe mbetet i pasakte.

Deshironi qe ky perkthim i bere nga Google Translate nga shqipja ne anglisht te perpunohet sakte sipas gramatikes angleze?

Ne jemi ketu qe t’ju ndihmojme me tarife shume te arsyeshme.

Tashme ne ofrojme perkthime me perkthyes LIVE online. IALC Group si nje institucion amerikan ofron per shqiptaret sherbimet e perkthimeve nga anglishtja ne shqip dhe nga gjuha shqipe ne anglisht me perkthyes profesionalist online.

Ne ofrojmë një shërbim të shpejt dhe profesional e cilesor, me nje staf të përkushtuar për të siguruar një perkthim të saktë, në kohë dhe me çmim të arsyeshem.

Perkthime te te gjitha llojeve te dokumentave ne fusha te ndryshme si ne:

  • Arsim: ​​- atikuj, tekste mesimore, materiale per detyra kursi, punime diplome, teza, detyra shtepie, letersi, ekonomi, juridiksion etj
  • Website – faqet e internetit, të tërë ose segment te perzgjedhur.
  • Mjekësi – artikuj mjekësor, manual te produkteve, broshura, katalogë dhe reklama.

Dokumente te biznesit – formular, korrespondenca.
Teknike – manuale, broshura, katalogje, etiketat, raporte, çertifikata etj.

Cilido qofte materiali juaj, mjafton te na tregoni per sasine qe keni dhe kohen kur ju duhet perkthimi i tij.

Na kontaktoni duke shprehur kerkesen tuaj dhe ne do ju pergjigjemi menjehere duke ju ofruar çmimin dhe daten e dorezimit te perkthimit qe ju kerkoni. Cdo gje eshte e shpejt dhe online duke ju derguar ne kohe dokumentin e kerkuar per perkthim nga ana juaj. Na kontaktoni me e-mail Perkthime anglisht online

Bejme perkthime nga anglisht ne shqip dhe nga shqip ne anglisht gjithashtu nga gjermanisht ne shqip dhe shqip – gjermanisht, po ashtu nga italisht ne shqip dhe nga shqip ne italisht

Si funksionon perkthimi dhe perpunimi i teksit?

1. Kontaktoni me ne duke na derguar me e-mail kerkesen tuaj apo bere chat live.
2. Pasi diskutohet per materialin tuaj, sasine dhe kohen e dorezimit, atehere percaktohet sesa eshte tarifa e ketij perkthimi apo perpunimi nga shqip ne anglisht ose nga anglisht ne shqip apo per gjuhet e tjera dhe nese bihet dakord, atehere ne fillojme punen mbi kete material.
3. Ju dergohet nje pjese e materialit me e-mail tashme i perkthyer apo i perpunuar, per ty vleresuar nga ana juaj per cilesine para se te paguani per te.Garanci 100% per cilesine dhe kenaqesine tuaj!
4. Nese ju jeni te kenaqur atehere ju beni pagesen per perkthimin apo perpunimin e materialit duke shkuar ne nje nga zyrat e Raiffeisan Bank ne qytetin tuaj per berjen e pageses me derdhje ne llogari me 0% komision bankar.
5. Ne konfirmojme pagesen tuaj brenda dites dhe menjehere ju dergojme te gjithe materialin e perfunduar, ku ju keni perseri mundesi ta ri-shikoni nese keni dicka tjeter per te ndryshuar ne te. Nese ka dicka per t’u ndryshuar atehere brenda 2 ditesh keni mundesi te na e dergoni prapa per ndonje ndryshim te mundshem te materialit tuaj dhe ky sherbim i ri-shikimit te materialit do te ofrohet falas per ju.

Ne garantojme 100% cilesine dhe permbushim kenaqesine tuaj.