Gjithmone kam pasur veshtiresi per te folur anglisht edhe pse dija pak. Para se te filloja kursin isha pak mosbesuese, nese do te arrija aftesi te mira ne komunikim. Por me perkushtrimin e treguar nga ana e Profesorit tim dhe fleksibilitetit ne orar, tashme eshte bere e mundur qe une te flas anglisht rrjedhshem dhe pa gabime. Thank you Teacher!