Falenderojme sponsorit qe kane bere te mundur qe cmimi i kursit te zbrese nga $15/ora ne vetem $3/ora.

Mesimi nuk ofrohet ne grup, sic behet rendom ne shkollat e tjera, por kursi yne me qender ne Brooklyn eshte individual dhe ofrohet online me lidhje direkte me audio ose video sipas kerkeses se studentit. Dmth eshte tek per tek me nje mesues. Kursi eshte fleksibel. Studenti mund te caktoje orarin per kohen e mesimit.

Mesim behet 2-3 ore ne jave pra ne total 12 ore mesimi ne cdo muaj qe i bie $36/muaji. Kursi intensiv zgjat 7 muaj x $36 per cdo muaj. Totali per 7 muaj eshte $250. Parapaguhet semestri. Librat ofrohen GRATIS. Na tregoni nese doni te filloni me oren e pare prove.

Cfare niveli fillohen kursi?

  • Gjate ores se pare behet nje testim i njohurive qe posedon aktualisht studenti ku dhe caktohet niveli qe ka dhe ai nga nivel fillohet kursi. Psh. fillestar, mesem ose avancuar.

Cfare permban ora e pare prove?

  • Ora e pare eshte per te provuar studenti sesi behet mesim online. Shpjegohet nje pjese e gramatikes si dhe bisedohet sesi funksionon kursi online.