Si te mesoj Anglisht

Dhjete gjëra që mund të bëni për të përmirësuar gjuhën angleze

Lexoni listën e mëposhtme dhe jemi të sigurt që do të gjeni shumë sugjerime të dobishme për të përmirësuar anglishten tuaj! Si te mesoj anglisht ?

Mos kini frikë të bëni gabime dhe mos hezitoni te flisni anglisht. Je i sigurt. Njerëzit mund të korrigjojnë gabimet tuaja vetëm kur t’i dëgjojnë se i bën ato.
Rrethojeni veten në anglisht. Dmth vendos veten në një mjedis ku flitet anglisht, ku mund të degjoni fjale te reja. Mënyra më e mirë për të mësuar është të folurit.
Praktikoni çdo ditë. Bëji vetes një plan studimi. Vendosni sa kohë në javë do të shpenzoni për të studiuar dhe t’i përmbaheni asaj. Vendosni një rutinë.
Tregoi familjes dhe miqtë tuaj për planin tuaj të studimit. Bëni që të ju shtyjnë të studiojnë dhe gjithashtu mos i lejoni t’ju ndërpresin.
Praktikoni 4 aftësitë kryesore te gjuhes: të lexuarit, të shkruarit, të folurit dhe të dëgjuarit. Të gjithë keto duhet të punohen që ju të përmirësoheni.
Mbani në fletore fjalët e reja që mësoni. Përdorni ato në fjali dhe përpiquni t’i thoni ato të paktën 2 herë kur flisni.
Bëni një ore mësim anglisht të paktën një herë në jave.
Përdorni nje orar mesimor. Nëse nuk jeni një person qe ngriheni heret në mëngjes, atehere studioni pasditeve.
Jepini vetes një qëllim afatgjatë. Përqendrohuni në nje kurs afat gjate dhe jo 1-2 mujor apo te mesoni me nje CD apo video.
Krijoni një atmosferë në të cilën dëshironi të mësoni, jo sepse duhet por se ju pelqen te mesoni anglisht.

Mesojme Anglisht Online

Falenderojme sponsorit qe kane bere te mundur qe cmimi i kursit te zbrese nga $15/ora ne vetem $3/ora.

Mesimi nuk ofrohet ne grup, sic behet rendom ne shkollat e tjera, por kursi yne me qender ne Brooklyn eshte individual dhe ofrohet online me lidhje direkte me audio ose video sipas kerkeses se studentit. Dmth eshte tek per tek me nje mesues. Kursi eshte fleksibel. Studenti mund te caktoje orarin per kohen e mesimit.

Mesim behet 2-3 ore ne jave pra ne total 12 ore mesimi ne cdo muaj qe i bie $36/muaji. Kursi intensiv zgjat 7 muaj x $36 per cdo muaj. Totali per 7 muaj eshte $250. Parapaguhet semestri. Librat ofrohen GRATIS. Na tregoni nese doni te filloni me oren e pare prove.

Cfare niveli fillohen kursi?

  • Gjate ores se pare behet nje testim i njohurive qe posedon aktualisht studenti ku dhe caktohet niveli qe ka dhe ai nga nivel fillohet kursi. Psh. fillestar, mesem ose avancuar.

Cfare permban ora e pare prove?

  • Ora e pare eshte per te provuar studenti sesi behet mesim online. Shpjegohet nje pjese e gramatikes si dhe bisedohet sesi funksionon kursi online.