Ne rradhe te pare deshirojme te falenderojme sponsoret ketu ne SHBA, qe kane bere te mundur te ndihmojne studentet tane, qe te keni mundesi te ndjekun kursin e anglishtes me nje cmim shume te arsyeshem.

Kursi jone i anglishtes eshte i vecante nga te tjeret, sepse ne nuk ofrojme mesim ne grup sic ndodh rendom tek kurset e tjera apo me CD/video. Ajo cfare ne na dallon eshte CILESIA duke bere mesim LIVE , tek per tek me nje mesuese drejtperdrejt ne lidhje me audio ose video. Nje perkujdesje e vecante i behet studentit gjate mesim-nxenjes duke u perkushtuar totalisht ne aftersimin e njohurive gjuhesore dhe me e rendesishmja ne te mesuar per te folur anglisht shpejt dhe sakte.

Sa kushton kursi online?

~ Fal sponsorve cmimi ka zbritur nga $15/ora ne vetem $3/ora dhe studenti ben mesim intensiv sipas orarit qe ai ka nen disposicion.

Si te filloj kursin e anglishtes?

  • Mjafton te na kontaktoni ne whatsapp tone +1 (646) 434 5755 dhe nje nga mesuesit tane do ju pergjigjet menjehere per te filluar me oren e pare prove gratis.

Cfare permban ora e pare?

  • Gjate ores se pare studenti do te testohet per nivelin qe ka dhe ne baze te tij do te caktohen edhe tekstet mesimore qe te punohet me tej per te arritur ne nivelet me larte.

A do te kem nje mesues gjate gjithe kursit apo do te ndryshoje.

Pasi do te beni oren e pare me mesuesin qe ju eshte caktuar ju do te vazhdoni me po ate mesues/e deri ne perfundim. Pra keshtu behet e mundur ndjekja e ecurise dhe progresit me po te njejtin mesues.

Per cdo pyetje tjeter ju lutemi na shkruani ne whatsapp ose na dergoni email: info@mesojanglisht.com