Une jam deshmitare e kesaj eksperience e te mesuarit online nga IALC. Rezultatin qe kam kerkuar te arrij, e kam arritur fale punes se palodhshme qe ka bere dhe po ben cdo jave mesuese Vlora me mua. Me nje cmim shume te volitshem dhe progres te garantuar. Kjo eshte nje histori suksesi qe ia vlen te deshmohet.