Blog

Kater arsyet pse të mësojme anglisht? Anglishtja është gjuha e shkencës, e aviacionit, kompjuterëve, diplomacisë dhe turizmit. Njohja e gjuhës angleze rrit shanset tuaja për të marrë një punë të mirë në një kompani shumëkombëshe brenda vendit tuaj ose për të gjetur punë jashtë vendit. Eshtë gjithashtu gjuha e komunikimit ndërkombëtar, media dhe interneti, kështu që të mësuarit e gjuhës angleze është e rëndësishme për shoqërizimin dhe argëtimin, si dhe punësim,   1. Anglishtja është gjuha e komunikimit ndërkombëtar Anglishtja mund të mos jetë gjuha më e folur në botë, por është gjuha zyrtare e 53 vendeve dhe e folur Read More …