Si te mesoj anglisht

Dhjete gjëra që mund të bëni për të përmirësuar gjuhën angleze Lexoni listën e mëposhtme dhe jemi të sigurt që do të gjeni shumë sugjerime të dobishme për të përmirësuar anglishten tuaj! Si te mesoj anglisht ? Mos kini frikë të bëni gabime dhe mos hezitoni te flisni anglisht. Je i sigurt. Njerëzit mund të korrigjojnë gabimet tuaja vetëm kur t’i dëgjojnë se i bën ato. Rrethojeni veten në anglisht. Dmth vendos veten në një mjedis ku flitet anglisht, ku mund të degjoni fjale te reja. Mënyra më e mirë për të mësuar është të folurit. Praktikoni çdo ditë. Bëji Read More …

Blog

Kater arsyet pse të mësojme anglisht? Anglishtja është gjuha e shkencës, e aviacionit, kompjuterëve, diplomacisë dhe turizmit. Njohja e gjuhës angleze rrit shanset tuaja për të marrë një punë të mirë në një kompani shumëkombëshe brenda vendit tuaj ose për të gjetur punë jashtë vendit. Eshtë gjithashtu gjuha e komunikimit ndërkombëtar, media dhe interneti, kështu që të mësuarit e gjuhës angleze është e rëndësishme për shoqërizimin dhe argëtimin, si dhe punësim,   1. Anglishtja është gjuha e komunikimit ndërkombëtar Anglishtja mund të mos jetë gjuha më e folur në botë, por është gjuha zyrtare e 53 vendeve dhe e folur Read More …