Cmimet

Kursi i anglishtes ofrohet për të gjitha moshat dhe nivelet. Është tepër fleksibël dmth ju mund të bëni mësim një, dy herë në javë apo më shpesh, kjo sipas dëshirës dhe mundësisë që ka studenti. Numri i mësimeve të blera nga ana e studentit qëndrojnë në llogarinë e tij/saj për një periudhë 5 mujore, derisa të përdoren të gjitha orët, më pas mund të bëni një pagesë tjetër për të avancuar më tej.

 Numri i mësimeve
(1 orë = 60 minuta)
 Cmimi
(për orë)
 Total
(USD)
  Metoda e pagesës
Plan 1  5 orë mësim $16  $80
Plan 2  10 orë mësim $14  $140  
Plan 3  19 orë mësim + 1 orë Gratis*

Total: 20 orë
(Plani më i preferuar)

$10 $190

Testimi

Çertifikata e Gjuhës Angleze

(fillestar, mesëm, avancuar) 

$50      $50     
Posta Kostoja e shërbimit postar me

USPS  nga USA për çertifikatën

$35    $35

Ju lutem vini re se çmimet e listuara përfshijnë të gjitha taksat, tarifat e regjistrimit dhe materialet mësimore.

*Nëse zgjidhni planin e tretë (19 mësime) ju do të përfitoni mësimin e 20-të falas, pra 1 mësim gratis. Gjatë rrjedhës së vitit kjo ofertë akumulohet deri në një muaj të plotë të mësimeve falas!

Ne pranojmë të gjitha llojet e kartave të kreditit ose debitit me logo: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express nëpërmjet paypal.com. Paypal është një institucion financiar amerikan që garanton sigurinë e transaksionit tuaj online. Kjo bankë është një nga të preferuarat dhe që ofron metodat e pagesave online më të sigurtat në mbarë botën.

Opsionet për pagesat me transfertë:

1. Për ju shqiptarë në Shqipëri dhe në Kosovë mund te beni transferte bankare me komision 0%. Mjafton te shkoni ne nje nga zyrat e Bankes ‘Raiffeisen BANK’ prane vendbanimit tuaj ose prej cdo banke tjeter dhe beni pagesen ne numrin tone te llogarise (derdhje ne llogari bankare) sipas planit qe deshironi te zgjidhni. Per me shume informacion na kontaktoni qe t’ju japim udhezuesin e pageses me numrin tone te llogarise bankare.

Gjithashtu ju mund të paguani me: 

2. Skrill.com (nga Shqiperia apo çdo vend tjeter ne bote)

Per ta bere pagesen nga Shqiperia nepermjet Skrill ju duhet te dergoni parate nga nje celular Vodafone duke perdorur programin M-Pesa. Adresa jone e email ku mund te dergoni parate ne Skrill eshte: billing @ ialc-group.com . Pagesa juaj do te konfirmohet brenda ditës.

3. Money Gram ose Western Union (nga Shqiperia apo çdo vend tjeter ne bote)

Pagesa konfirmohet brenda ditës; komisione të përballueshme.

4. Money Orders (brenda dhe jashtë SHBA-së)

Këto pagesa mund të kryhet pranë çdo zyre të postës në qytetit tuaj si dhe ate te Postes shqiptare.

Pagesa konfirmohet pas 2 ditësh; komisione më të ulta.

Për transfertat bankare me derdhje llogarie apo dërgesat me Western Union, MoneyGram, etj, ju lutem na kontaktoni paraprakisht me email që t’ju dërgojmë informacionet që do t’ju nevojiten.