Dhjetë arsye për të mësuar anglisht

Të mësuarit e anglishtes është e rëndësishme dhe njerëzit në të gjithë botën vendosin për ta studiuar atë si një gjuhë te dytë. Shumë vende e përfshijnë anglishten si gjuhë te dytë në planin mësimor të shkollave keshtu qe fëmijët fillojnë të mësojnë anglisht qysh në moshë të re. A e dini pse mësuar te gjuhes angleze është aq e rëndësishme? Këtu janë dhjetë arsye për të marrë një kurs të gjuhës angleze. 1) Anglishtja është gjuha që flitet me shume në botë. Një në pesë persona mund të flasin apo të paktën të kuptojnë anglisht! 2) Anglishtja është gjuha Read More …